MERCO

Marco Janssen vlamt op het podium als DJ Merco. Voor deze energieke en enthousiaste jongen is niets te gek! Met zijn Eclectic (Moombahton & Trap) sound zorgt hij niet alleen voor de juiste muziek, maar valt hij ook op tijdens elke boeking met zijn unieke show.

In 2015 bracht hij zijn eerste remix ‘Bang It To The Curb’ uit die werd opgepikt door vele (bekende) DJ’s. Hierna volgde een hoop boekingen, waaronder die van de Arena en de Essencia in Blanes. Daar mocht hij in de zomers van 2015 en 2016 draaien voor vele Nederlandse en Belgische jongeren.

Na Blanes volgde zijn aller eerste eigen track Into The Galaxy, een remix van My Head Is A Jungle en zijn knaller van een remix Op en Neer. Ook begon hij zijn eigen internationale radioshow MercoMixes waarbij hij elke maand te horen is op het Engelse radiostation Studiosoundsradio.

Dit jaar gaat een hoop voor hem veranderen. In samenwerking met Panic Music Bookings zullen er vele boekingen volgen in onder andere Brothers, Tivoli, Stairway to Heaven en nog vele andere locaties. Ook gaat hij een hoop nieuwe muziek releasen!

BOOK NOW